Totuuden matkassa

Minkälainen sinun totuutesi on? Minkälainen minun totuuteni on? Kumpi niistä on enemmän totta? Vai onko niistä kumpikaan totta?

Onko totuus lopulta, kuin silmänräpäyksessä ohi seilaava hetki missä olet juuri saanut itsesi herätettyä uudelle totuudelle ja katsot uutta totuuttasi täydessä ymmärryksessä? Ja ennen, kuin kerkeät aloittaa uutta räpäytystä elämässäsi havahdut epätietoisuuteesi ja näet totuutesi täynnä aukkoja mitkä ammottavat tyhjyyttä totuudessasi.

Yritätkö tällaisessa tilassa olla näkemättä noita epätietoisuudessa ja ymmärtämättömyydessä olevia alueita totuudessasi ja alat uskottelemaan itseäsi täydellisestä totuudesta minkä olit kyennyt saavuttamaan? Ja kieltosanoin estät kohtaamiset joissa voisit joutua käsittelemään ymmärtämättömyyttäsi. Valiten kohtaamiset sellaisiksi, että voisit näyttäytyä niissä täydellisen totuuden lausujana. Sinun jättäytyen ikuisesta seikkailusta ja leiriytyen yhdelle kipinän lämmittävälle nuotiopaikalle.

Vai katseletko totuuttasi osana muutostasi, myös muuttujana? Antaen kiinnostustasi niille aukoille mitä totuutesi seasta sinun nähtäväksesi putkahtelee. Ymmärtäen, että niistä jokainen kertoo sinun taas olevan valmis kehittämään itseäsi.

Kuinka kauan kipinä totuudesta sinua leiriytyessäsi lämmittää? Vai oletko jo pitkään sanoittanut totuuttasi lämmitelläksesi itseäsi vaikka koko nuotio oli kerennyt jo sammua? Ympäristön seikkailujen odotellessa sinua.

Annanko totuudelle vain sen ajan, kuin se on? Vai yritänkö omistaa sen loputtomiin matkoihini sellaisena, kuin se minuun syntyi?

S.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *