Ymmärryskohtauksia

Niiden hetkien tulviessa eteesi sinun tulee tarve ulos puskea se vaikealta tuntuva tunne sinusta irralleen. Niin epämiellyttävän olon se sinussa saa aikaiseksi. Mutta silti hyvin salakavalan uteliaana annat sen tunteen aina uudelleen lipua hieman luoksesi sisintäsi hipoilemaan, jotta voisit sen syntymää ja kasvua sinun luonasi ymmärtää.

Kerran sinä päätät antaa sen tunteen valloittaa sinut ja olla sinussa siinä hetkessä, mikä vielä tietämättäsi tulee muuttamaan sinua ja ymmärrystäsi. Mutta siihen hetkeen valmistit itsesi vain ottamaan sen tunteen vastaan ja kestämään sitä huolimatta sen herättämistä kaiken kirjavan epämieluisista tuntemuksista. Näin sinä kipuilet itsesi kanssa ollen yhtä aikaa heikko ymmärtämättömyyttäsi, mutta myös kovin vahva rohkaistuneena ottamaan vastaan sen tunteen mikä sinulle siinä hetkessä tarjoiltiin.

Sivellen pikkukosketuksin sisimpääsi ja muuntautuen sanoiksi ja lauseiden rakenteiksi havahdut käsittämään aiemmin kokemasi vaikeat epämiellyttävät hetket mitä et vielä silloin osannut itsellesi sanoittaa. Nyt ymmärrät, että sinuutesi oli jo valmistunut kasvattamaan ymmärrystään, mutta fyysisyydessäsi et ollut vielä valmis sellaista kohtaamaan. Niin olit kyennyt muutoksesi jo tuntemaan ja se pyrki hetkiisi testaillen milloin olisit sen vietäväksi valmis myös fyysisenä antautumaan.

Tulevina aikoina muistelet historiasi opinhetkiä rohkean luottavasti itseesi. Pelkäämättä enää samankaltaisia äkkiarvaamatta syntyviä kohtaamisia tunnenäyttämölläsi sydänitkun raastaessa sinusta uutuutta kyynelvirtojen ulos kuljettamana. Etkä enää pelkää sinun jatkuvan ikiaikaista muutostasi.

”Omistajanasi ohjauksesi on omissa käsissäsi”

S.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *