Tunteet ajoissaan

Mitä ovat sellaiset tunteet jotka syntyvät sinuun, jotta ne kehittäisivät sinun ymmärrystäsi? Mitä ovat sellaiset tunteet jotka syntyvät sinuun pidelläkseen yllä traumojasi?

Tunnistatko mistä tulet surulliseksi ja itket? Tunnetko mikä saa sinut ahdistumaan? Tunnistatko miksi tunnet pelkoa hetkessä missä aistisi osoittavat sinun olevan turvassa? Tunnistatko omat tunteesi? Vai tulevatko ja menevätkö tunteesi omia aikojaan kertomatta sinulle mistä ne sinuun löysivät ja minkä avulla ne onnistuivat putkahtamaan sinusta pois? Sinun osaten nimetä jokaisen tunteesi, mutta sinun ymmärtämättä niitä niiden tuntuen olevan irrallisia sinusta, niiden omasta kodistaan.

Huomaatko itseesi toistoina samankaltaisissa hetkissä syntyviä tunteita jotka turvaavat sinut ympäristöltäsi ja jättävät sinut muiden kohtaamiselta? Tunnistatko kaikki tunteesi jotka suojelevat sinun traumojasi? Huomaatko mitkä tunteistasi elävät vielä menneessä eivätkä ole valmiita uusiutumaan ja vapauttamaan traumojasi? Tunnistatko ollessasi ristiriidassa omien tunteidesi kanssa mitkä tunteistasi elättävät traumojasi ja ovat osa menneisyyttäsi ja mitkä tunteistasi elävät tässä ajassa ja yrittävät osoittaa sinulle mahdollisuutta saada ymmärrystä itsestäsi?

Onko sinulla aikaa istahtaa tämän ajan tunteidesi kanssa ja antaa niiden näyttää sinulle lisää ymmärrystä itsestäsi? Luotatko itseesi ja tässä hetkessä eläviin tunteisiisi antamatta enää menneisyyttä elättäville tunteillesi valtaa viedä sinua elämään takaisin mennyttä aikaasi?

” Tervalla sivelit itsesi jotta et omiin pahan mielen hautoihisi hukkuisi”

S.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *